11 Håsta IBK (Pantamera P12 (03-04)) 0 0 0 0 0

12:30

Timrå IBC P04

Referat: Klockarbergets BK P03 - Timrå IBC P04

Tredje matche i helgen och återigen får vi fara ut till Njurunda för att möta Klockarbergets P03or.
Vi kommer till match med några av våra kuggar som har lämmnat återbud , vi kör på 2 femmor och vi pratar om att vara nogran i spelet och varra på rätt sida i markeringspelet. Vi gör en bra första period och går till vila med 1-0 genom lill Isak , sedan kommer vi ut och gör 2-0 av Gabbe köksvägen där och då så kommer Klockars ut hårdare och vänder på steken och vi börjar slarva mer och mer vi tar inte jobbet som vi har pratat om 3-2 till klockarberget , skönt att de kommer en paus så att vi får sätta oss och vila och prata ut hur vi måste fortsätta att jobba.

De blir ett ställningskrig första 5 minuterna och till slut 6 min in på tredje så kommer kvitteringen till 3-3 genom Ogge , dom får spela 1 min till och så har vi vänt på matchen, Lukas bryter på mittplan kommer 3-2 passar ut Till ogge som smäller dit 4-3 skönt att få vända matchen. Nu blir de 8 jobbiga minuter där vi får jobba hårt för varandra och vi reder ut en svår bortamatch på bästa sätt.
Extra plus till Hampe Bergström i målet som reder ut en del svåra skott.
Och ett otroligt bra jobb av samtliga i laget en del av spelarna har spelat 3 matcher i helgen, de märks att bena börjar bli lite tunga, men som tur är att vi kör fys då så att dom ska orka så här många matcher :)

3 matcher och 3 vinster 9 poäng i helgen som sakt bra jobbat samtliga i hela laget.

Nu jobbar vi hårdare på nästa träning så vi utvecklar oss själva.